In the Supermarket

PALVELUT

Kasvavan Suurpellon keskeisimmälle paikalle, Lukutorin läheisyyteen nousee kaupan ja palveluiden keskus, josta muodostuu alueen kohtaamispaikka ja sydän. Uusi moderni kauppakeskus tuo kattavat lähipalvelut kasvavan alueen asukkaille. Suurpellon Keskus avattiin 16.11.2017.


Kauppakeskuksen yhteyteen tulee hyvät pysäköintitilat kaupassa käyvien ja saman korttelin asukkaiden käyttöön. Kaupan palvelut monipuolistuvat entisestään keskuksen toisessa vaiheessa, johon sijoittuu lisää tulevaisuuden kauppoja. Alueelta löytyy jo nyt useita toimijoita kivijalkaliikkeistä.

web_suuris2021_lansijulkisivu2.jpg

SUURIS

Palveleva ostoskeskus Suuris lähelläsi Suurpellossa.

Suuris tarjoaa laadukkaat lähipalvelut ja kohtaamispaikan Suurpellossa. 
Suuriksesta löydät K-Supermarketin, kahvilan, Kotipizzan, Mamas ruokaravintolan, Talligym kuntosalin, lasten- ja nuorten liikuntaparatiisin Gymin sekä olutravintola Vaappuva Ankan.  Ostoskeskuksen vieressä on helppo ja maksuton 2h-pysäköintialue. 


Tervetuloa kävellen, pyöräillen, bussilla tai autoillen!

Suurpelto (1).jpg

LIIKKEET

Suurpellosta löytyy useita kivijalkaliikkeitä. Alueelta löytyviä liikkeitä ovat mm. Puutarhamyymälä Muhevainen, Subway, useat kauneussalongit ja kampaamot, Intialainen ruokakauppa sekä toimistoja.

_DSC9120-Redigera.jpg

OPINMÄKI

Opinmäki sisältää laajan valikoiman palveluja eri-ikäisille kuntalaisille. Opinmäki on sekä yhtenäinen peruskoulu ja päiväkoti, että monipuolinen vapaa-ajan keskus.

​ 

Untitled (1).jpg

PÄIVÄHOITO

Suurpellosta löytyy 3 kunnalista ja 2 yksityistä päiväkotia.

Suurpelto  16587_8875.jpg

PUISTOT

Luonto on lähellä. Alueen 325 hehtaarin pinta-alasta n. 90 hehtaaria on kaavoitettu puistoiksi ja virkistyskäyttöön. 880 hehtaarin laajuinen Espoon keskuspuisto valaistuine ulkoilureitteineen avautuu kotiovelta.

Suurpellosta löydät myös Suomen ensimmäisen Angry Birds puiston, koirapuiston, senioripuiston, Lillhmetinpuiston aurinkotuoleineen ja yhteiskäyttögrilleineen. Rakkauden puutarhan löydät Opinmäen takaiselta pellolta, johon kuka vain voi istuttaa oman puunsa.