2011 kuvia 362_corr.jpg

SUURPELLON JÄTEHUOLTO

AUTOMAATTINEN JÄTTEENKERÄYS

Suurpellon talot on kytketty moderniin, ympäristöä säästävään jätteenkeruujärjestelmään. Taloyhtiöiden pihoilta löytyvät putkijärjestelmän syöttöaukot biojätteelle, sekajätteelle ja keräyspaperille. Lisäksi talojen pihoilta löytyvät keräysastiat kartongille, lasille ja metallille.

HSY:n keräyspiste sijaitsee osoitteessa Suurpellon Puistokatu 19 .Keräysastioita löytyy kartongille, lasille (väritön ja värillinen), pienmetallille, muoville ja vaatteille.

MITÄ TEHDÄ VIKATILANTEESSA?

Mikäli talonyhtiösi jätteenkeräyspisteessä ilmenee vika tai epäilet järjestelmässä olevan vikaa, olethan suoraan yhteydessä talonyhtiön huoltoyhtiöön! 

Ongelmajätteet voi viedä maksutta huoltoasemien ja kauppojen pihoilla sijaitseviin ongelmajätekontteihin, Sorttiasemille ja keväisin kiertäviin HSY:n keräysautoihin. Nouto-Sortti noutaa maksua vastaan isoja tarpeettomia esineitä, kuten kalusteita ja jääkaappeja.  Lähin Sortti-asema sijaitsee osoitteessa Ämmässuontie 8, 02820 Espoo. Käyttökelpoiset esineet kannattaa ohjata kierrätykseen. Lähin kierrätyskeskus sijaitsee  Nihtisillalla, Kutojantie 3, 02630 Espoo.

SUURPELLON KIERRÄTYSOPAS

Recycling Bottles
Waste Management

HSY ASUKKAALLE

KIERRÄTYSKESKUS

Antique Shop

Suurpellon Jätehuolto Oy

Suurpellon Jätehuolto Oy toimii automaattisen jätteenkeräysjärjestelmän puitteissa. (Vikatilanteissa olethan yhteydessä oman talonyhtiösi huoltoyhtiöön!)
 

Toimitusjohtaja
Tarja Korhonen
tarja.korhonen (at) matinkylanhuolto.fi