LG0B7230 (1).jpg

ASUMINEN

Suurpelto tarjoaa erinomaisen asuinympäristön keskeisellä sijainnillaan Kehä II:sen, Turun moottoritien ja Olarin kupeessa. Lukuisat puistot, hyvät ulkoilumaastot sekä Espoon keskuspuisto tarjoavat rauhallisen ja luonnonläiheisen asuinympäristön. Palvelut löytyvät kivijalkaliikkeinä pitkin Suurpellon pääkatua, kuin myös alueen kauppakeskus Suuriksesta. Asuminen on suunniteltu alusta lähtien eheäksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on tarjota jokaiselle omaan elämäntilanteeseen sopiva koti.

espoo_syksy2015_442_heidihannakarhu_33869.jpg

JÄTEHUOLTO

Suurpellossa on toteutettu Suomen ensimmäinen alueellinen automaattinen jätteenkeräysjärjestelmä

OMISTUSASUNNOT

Kodin omistaminen luo turvallisuutta ja pysyvyyttä, jota monet arvostavat. Suurpellon pääasiallinen asumismuoto tulee olemaan omistusasuminen. Suurpellon omistusasunnot ovat luonnon lähellä ja muodostavat yhdessä korkealuokkaisen asuinalueen, jossa on hyvä asua ja elää. Ota yhteys suoraan rakennuttajaan, kun haluat tutustua omistusasuntoihin ja tietää niiden varaustilanteen.

Suurpellon-puistokatu-1024x668.jpg
Apilapelto-Piilipuuntie-3-C-E.jpg

ASUMISOIKEUSASUNNOT

Asumisoikeus on moderni asumisvaihtoehto. Asumisoikeusasuntoon pääsee asumaan maksamalla asumisoikeusmaksun, joka on 15 % asunnon hinnasta, sekä kuukausittaisen käyttövastikkeen. Asunnot pysyvät aina asumisoikeusasuntoina. Kun asumisoikeudesta halutaan luopua, maksetaan sijoitus takaisin rakennuskustannusindeksillä korjattuna. 

VUOKRA ASUNNOT

​Vuokra-asunto on hyvä vaihtoehto monenlaisiin elämäntilanteisiin.

102561-9-115638-piilipuuntie8c-01.jpg