Untitled.jpg

ASUMINEN

Suurpelto tarjoaa erinomaisen asuinympäristön keskeisellä sijainnillaan Kejä II:sen, Turun moottoritien ja Olarin kupeessa. Lukuisat puistot, hyvät ulkoilumaastot sekä Espoon keskuspuisto tarjoavat rauhallisen ja luonnonläiheisen asuinympäristön. Palvelut löytyvät kivijalkaliikkeinä pitkin Suurpellon pääkatua, kuin myös alueen kauppakeskus Suuriksesta. Asuminen on suunniteltu alusta lähtien eheäksi kokonaisuudeksi. Tavoitteena on tarjota jokaiselle omaan elämäntilanteeseen sopiva koti.

JÄTEHUOLTO

Suurpellossa on toteutettu Suomen ensimmäinen alueellinen automaattinen jätteenkeräysjärjestelmä

espoo_syksy2015_442_heidihannakarhu_3386
Suurpellon puistokatu.jpg

OMISTUSASUNNOT

Kodin omistaminen luo turvallisuutta ja pysyvyyttä, jota monet arvostavat. Suurpellon pääasiallinen asumismuoto tulee olemaan omistusasuminen. Suurpellon omistusasunnot ovat luonnon lähellä ja muodostavat yhdessä korkealuokkaisen asuinalueen, jossa on hyvä asua ja elää. Ota yhteys suoraan rakennuttajaan, kun haluat tutustua omistusasuntoihin ja tietää niiden varaustilanteen.

ASUMISOIKEUSASUNNOT

Asumisoikeus on moderni asumisvaihtoehto. Asumisoikeusasuntoon pääsee asumaan maksamalla asumisoikeusmaksun, joka on 15 % asunnon hinnasta, sekä kuukausittaisen käyttövastikkeen. Asunnot pysyvät aina asumisoikeusasuntoina. Kun asumisoikeudesta halutaan luopua, maksetaan sijoitus takaisin rakennuskustannusindeksillä korjattuna. Kun haluat tutustua vapaana oleviin asuntoihin, ota yhteys suoraan rakennuttajaan.

Apilapelto-Piilipuuntie-3-C-E.jpg
102561-9-115638-piilipuuntie8c-01.jpg

VUOKRA-ASUNNOT

Vuokra-asunto on hyvä vaihtoehto monenlaisiin elämäntilanteisiin.

talvikirmaus_2013-a6-__092_AnitaJärvisal

SUURPELLON YHTEISÖLLISYYS

Suurpelto-seura toimii asukkaiden hyvinvoinnin edistämiseksi ja järjestää ympäri vuoden asukkaita kiinnostavaa toimintaa, mm. erilaisia liikuntaryhmiä ja lapsille omaa ohjelmaa. Lisäksi seura pitää alueen luonnon ja ympäristön viihtyisänä. Seuran tavoite on liittää yhteen alueen ihmisiä ja olla asukkaille matalan kynnyksen kanava vaikuttaa lähialueensa asioihin.  - He edistävät alueen kehitystä ja ovat erittäin kiinnostuneita kuulemaan asukkailta alueen kuulumisia.

Lisäksi alueella toimii myös Suurpellon Martat ry, jonka mielenkiintoiseen toimintaan asukkaiden on helppo lähteä mukaan.

Yhteismaan_rakennus_Kukkivassa_2013_MG_7
martat_featured.png

SUURPELTO-SEURA

SUURPELLON MARTAT RY